Nyhetsblogg

2023-03-23

Har du lyst å bli klatreinstruktør inne?

Oppdatering – Det finnes fortsatt to plasser ledige på kurs

Bor du på Ørland og omegn? Ønsker du bidra i Ørland Klatreklubb sin kurs og event virksomhet? Da har du snart muligheten! Helgen 15. og 16. april arrangerer vi “klatreinstruktør inne” kurs. Hvis du er medlem og bor lokalt, sponsrer klubben kurs for deg, mot at du er kursleder minimum en gang i løpet av en periode på et år etter fullført kurs. Du må i tillegg oppfylle følgende kriterier for å delta.

– Alder: minimum 16 år ved kursstart. Før fylte 18 år kan man ikke ha selvstendig sikkerhetsansvar og kan bare virke som medinstruktør.

– Erfaring: du må minimum ha 12 måneders jevn erfaring med ledklatring. Med jevn erfaring menes aktivitet på minimum 1 økt per uke.

– Ferdighet: du må kunne klatre ruter sikkert og metodisk på led og du må være komfortabel med å falle og sikre fall på led. Du bør mestre ruter på vanskelighetsgrad 5 på led for å ha en god sjanse å fullføre kurset.

– Du må ha gyldig brattkort registrert i portalen brattkompetanse.no

For spørsmål eller for å melde din interesse, send en mail til kurs@orlandklatreklubb.no og legg ved en kort beskrivelse av deg selv og den klatreerfaring du har. Det finnes totalt 6 plasser på kurset. Hvis kurset ikke fylles opp av interne søkende vil resterende plasser annonseres ut eksternt.

Kurset følger NKF sin standard og du kan lese mere om dette på https://klatring.no/klatreinstruktor-inne.

2023-02-25

plasser ledige på grunnkurs 4+5/3. Meld deg på!

Det finnes fortsatt noen plasser kvar på kurs til helgen. Du melder deg på og finner vårt komplette kursutbud her