Årskort

Med egen nøkkel kan du bruke klatrehallen når det passer deg!

Slik virker nøkkelsystemet

Når du kjøper et årskort og halvårskort hos Ørland Klatreklubb får du en nøkkelbrikke og en personlig pinkode. Denne gir deg tilgang til klatrehallen via hovedinngangen på Ørland Sparebank Arena 06:00 – 23:00, alle dager, hele året. Dette gjelder så fremt Ørland Sparebank Arena ikke har ekstraordinære grunner til at ha hallen stengt. Nøkkelsystemet administreres av Ørland Kommune og kan ikke påvirkes av Ørland Klatreklubb. Vi vil gjøre innehavere av nøkkelbrikke oppmerksomme på at bruken av nøkkelbrikkene loggføres i nøkkelsystemet til kommunen. Avvik i åpettiderne vil bli publisert på klubbens Facebook sider.

Du må være minimum 18 år, være medlem i klubben og inneha sikringskort (Brattkort alternativt Topptaukort) for å kunne kjøpe årskort og halvårskort. Dette er av sikkerhetsmessige grunner.  

Hvordan får jeg en nøkkel?

1. Meld deg inn i klubben

Du må være medlem i Ørland klatreklubb og ha betalt årskontigent. Har du ikke betalt årskontigent, får du ikke utlevert nøkkelen. Les mer her. Du må i tillegg ha sikringskort (Brattkort eller Topptaukort).

2. Kjøp ditt kort

Årskort eller halvårskort kjøpes gjennom Already Ordered (krever Vipps). Har du av noen anledning ikke Vipps kan du ta kontakt med oss for alternativ betaling.

3. Nøkkelen blir produsert

Vi sender en bestilling til kommunen med dato og navn på nøkkelinnehaver. Etter en uke er vanligvis nøkkelen klar.

4. Hent nøkkelen

Kom innom i hallens åpettider på tisdager og torsdager 18-21 og snakke med hallvakten. Signer på brukervilkårene for nøkkelbrikken. Husk å ta med Brattkort / Topptaukort.

5. Klatre så mye du vil

Nå kan du besøke klatrehallen så mange ganger du vil! Gyldigheten av ditt årskort/halvårskort gjelder fra kjøpsdato. Når gyldighetsperioden for nøkkelen går ut, mister du din tilgang til hallen.

6. Fornye abbonemang

Sørg å fornye ditt abbonemang i god tid før gyldighetsperioden går ut! Da slipper du å miste tilgangen i behandlingsperioden.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg ta med venner i hallen når jeg har årskort/halvårskort?

Det kan du, men DU er ansvarlig for de du tar med dig til hallen. Du er og ansvarlig for at de du tar med deg betaler drop-in pris. Brudd på dette kan lede til at din adgang til hallen sperres.

 

Hvilke regler gjelder for å skaffe årskort? Hva er aldersgrensen?

Innehaver av nøkkelbrikke må være 18 år gammel. Du må og inneha sikringskort (Topptaukort eller Brattkort). 

Nøkkelbrikken virker ikke, hva skal jeg gjøre?

Har du brukt rett PIN-kode? Ta kontakt med oss via Facebook så vi kan se nærmere på problemet, oppgi nummer på nøkkelkort.

 


Vi har familiekort, hvilke regler gjelder for oss?

For årskort og halvårskort må alle i familien være medlemmer i klubben. En forelder kan velge å gi kortet til sitt barn men er då ansvarlig når barnet er i klatrehallen. Familiemedlem under 16 år kan ikke være i hallen allene uten følge av en voksen. Brudd på dette kan lede til at din adgang til hallen sperres.

Hva skjer hvis jeg mister nøkkelbrikken min?

Det er viktig at du melder ifra til oss at nøkkelbrikken er borte snarest slik at den kan sperres. Hvis uvedkommende tar seg inn i klatrehallen og bruker den, kan de skade seg alvorlig. Etter brikken er sperret vil det bli produsert en ny nøkkel til deg.


Blir min aktivitet i hallen logget?

Ja, det blir den. Bruk av nøkkelbrikke og PIN-kode for inn og utgang registreres digitalt.  I tillegg til dette er deler av Ørland Sparebank Arena overvaket med video/CCTV grunnet sikkerhet. Det er Ørland Sparebank Arena og Ørland kommun som står for dette og kan ikke regleres av Ørland Klatreklubb. Eventuelle spørsmål må riktes til kommunen.