Årskort

Med egen nøkkel kan du bruke klatrehallen når det passer deg!

Helårs- og halvårs-kort i klatrehallen

Når du kjøper et årskort eller halvårs-kort hos Ørland Klatreklubb får du en egen nøkkelbrikke og en personlig pinkode. Denne gir deg tilgang til klatrehallen via hovedinngangen på Ørland Sparebank Arena 06:00 – 22:45, alle dager, hele året. Dette gjelder så fremt Ørland Sparebank Arena eller klatreklubben ikke har ekstraordinære grunner til at ha hallen stengt. Nøkkelsystemet administreres av Ørland Kommune og kan ikke påvirkes av Ørland Klatreklubb. Vi vil gjøre innehavere av nøkkelbrikke oppmerksomme på at bruken av nøkkelbrikkene loggføres i IT-systemet til kommunen. Avvik i åpettiderne vil bli publisert på klubbens Facebook sider og kan endres på kort varsel.

Du må være minimum 18 år og være medlem i klubben vid kjøpstilfellet.

NB: Du kan buldre og klatre med tau uten å inneha sikringskort. Men for å sikre en annen klatrere i tau eller klatre selvstendig med Autobelay må du selv ha sikringskort (Brattkort alternativt Topptaukort). Dette er av sikkerhetsmessige grunner når hallen er ubemannet.

Les de komplette regler og bestemmelser som gjelder for deg som brukere av  klatrehallen og håll hold deg oppdatert. De kan endres og det er DITT ansvar å være oppdatert på gjeldende regler.


Hvordan får jeg en nøkkel?

1. Meld deg inn i klubben

Du må være medlem i Ørland klatreklubb og ha betalt årskontigent når du kjøper kort. Har du ikke betalt årskontigent, får du ikke utlevert nøkkelen. Les mer her.

2. Kjøp ditt kort

Årskort eller halvårskort kjøpes gjennom Already Ordered (krever Vipps). Har du av noen anledning ikke Vipps kan du ta kontakt med oss for alternativ betaling.

3. Nøkkelen blir produsert

Vi sender en bestilling til kommunen med dato for aktivering og navn på nøkkelinnehaver. Etter en uke er vanligvis nøkkelen klar.

4. Hent nøkkelen

Kom innom i hallens åpettider på tirsdager og torsdager 18-21 og snakke med hallvakten. Les og signer brukervilkårene for nøkkelbrikken. Husk å ta med Brattkort / Topptaukort å vise det opp.

5. Klatre så mye du vil

Nå kan du besøke klatrehallen (nesten, 06-22.45) når du vil vil! Gyldigheten av ditt årskort/halvårskort gjelder fra kjøpsdato. Når gyldighetsperioden for nøkkelen går ut, mister du tilgang til hallen.

6. Fornye abbonemang

Sørg å fornye ditt abbonemang i god tid før gyldighetsperioden går ut! Da slipper du å miste tilgangen i behandlingsperioden og gjør det lettere for klubben å administrere nøkkelsystemet og brukere.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg ta med venner i hallen når jeg har årskort/halvårskort?

Det kan du, men DU er ansvarlig for de du tar med dig til hallen. Du er og ansvarlig for at de du tar med deg betaler drop-in pris. Brudd på dette kan lede til at din adgang til hallen sperres.

 

Hvilke regler gjelder for å skaffe årskort? Hva er aldersgrensen?

Innehaver av nøkkelbrikke må være 18 år gammel. Du kan buldre uten sikringskort men du må inneha sikringskort (Topptaukort eller Brattkort) for å sikre annen klatrer i tau og bruke Autobelay selvstendig.

Nøkkelbrikken virker ikke, hva skal jeg gjøre?

Har du brukt rett PIN-kode? Ta kontakt med oss via Facebook så vi kan se nærmere på problemet, oppgi nummer på nøkkelkort.

 


Vi har familiekort, hvilke regler gjelder for oss?

For årskort og halvårskort må alle i familien være medlemmer i klubben. En forelder kan velge å gi kortet til sitt barn men er då ansvarlig når barnet er i klatrehallen. Familiemedlem under 16 år kan ikke være i hallen allene uten følge av en voksen. Brudd på dette kan lede til at din adgang til hallen sperres.


Kan alle klatre på Autobelay?

Nei! Grunnet sikkerhet har klubben valt att ha en regel om at du må inneha sikringskort og dokumentert internopplæring for å klatre selvstendig hos Ørland Klatreklubb. Det har ikke betydelse hvis du har klatret på Autobelay hos annen klubb tidligere. Ta kontakt med hallvakt for opplæring.

Hva skjer hvis jeg mister nøkkelbrikken min?

Det er viktig at du melder ifra til oss at nøkkelbrikken er borte snarest slik at den kan sperres. Hvis uvedkommende tar seg inn i klatrehallen og bruker den, kan de skade seg alvorlig. Etter brikken er sperret vil det bli produsert en ny nøkkel til deg.


Blir min aktivitet i hallen logget elektronisk?

Ja. Bruk av nøkkelbrikke og PIN-kode for inn og utgang registreres digitalt. I tillegg til dette er deler av Ørland Sparebank Arena overvaket med video/CCTV grunnet sikkerhet. Det er Ørland Sparebank Arena og Ørland kommun som står for dette og regleres ikke av Ørland Klatreklubb. Eventuelle spørsmål må riktes til kommunen.


Kan kjøpe adgangskort uten å ha sikringskort?

Ja! For å buldre kreves ikke sikringskort. Men sikring av klatrer i tau og selvstendig bruk av Autobelay krever sikringskort og intern opplæring i klubben som dokumenteres med signatur.