Årskort

Med egen nøkkel kan du bruke klatrehallen når det passer deg!

Slik virker nøkkelsystemet

Med årskort og halvårskort hos Ørland Klatreklubb får du en nøkkelbrikke og en pinkode som gir tilgang til klatrehallen via hovedinngangen på Ørland Sparebank Arena mellom klokken 06:00 – 23:00 alle dager hele året. Dette gjelder så fremt Ørland Sparebank Arena ikke har ekstraordinære grunner til at ha hallen stengt. Nøkkelsystemet styres av Ørland Kommune som Ørland Klatreklubb samarbeider med. Vi vil gjøre innehavere av nøkkelbrikke oppmerksomme på at bruken av nøkkelbrikkene loggføres i nøkkelsystemet til kommunen.

Hvordan får jeg en nøkkel?

1. Meld deg inn i klubben

Du må være meldt inn i klubben og ha betalt årskontigent. Har du ikke betalt årskontigent, får du ikke utlevert nøkkelen. Les mer her.

2. Kjøp årskort / halvårkort

Årskort eller halvårskort kjøpes gjennom Already Ordered (krever Vipps). Har du av noen anledning ikke Vipps kan du ta kontakt med oss for alternativ betaling.

3. Nøkkelen blir produsert

Vi sender en bestilling til kommunen med dato og navn på nøkkelinnehaver. Etter en uke er vanligvis nøkkelen klar.

4. Hent nøkkelen

Kom innom i hallens åpettider tisdager og torsdager 18-21 og snakke med klatrevakten. Signer på brukervilkårene for nøkkelbrikken. Husk å ta med Brattkort / Topptaukort.

5. Klatre så mye du vil

Nå kan du besøke klatrehallen så mange ganger du vil! Gyldigheten av årskort/halvårskort gjelder fra kjøpsdato. Når gyldighetsperioden for nøkkelen går ut, mister du din tilgang til hallen.

6. Forny tidsperioden

Forny i god tid før gyldighetsperioden går ut! Da slipper du å miste tilgangen i behandlingsperioden.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg ta med venner i hallen når jeg har årskort/halvårskort?

Det kan du, men DU er ansvarlig for de du tar med dig til hallen. Du er og ansvarlig for at de du tar med deg betaler drop-in pris. Brudd på dette kan lede til at din adgang til hallen sperres.

 

Hva er aldersgrensen for årskort?

Innehaver av nøkkelbrikke må være 18 år gammel. 

Nøkkelbrikken min virker ikke, hva skal jeg gjøre?

Ta kontakt med oss så vi kan se nærmere på problemet, oppgi nummer på nøkkelkort.

 

Vi har familiekort, hvilke regler gjelder for oss?

For årskort og halvårskort må alle i familien være medlemmer i klubben. En forelder kan velge å gi kortet til sitt barn men er då ansvarlig når barnet er i klatrehallen. Familiemedlem under 16 år kan ikke være i hallen allene uten følge av en voksen. Brudd på dette kan lede til at din adgang til hallen sperres.

Hva skjer hvis jeg mister nøkkelbrikken min?

Det er viktig at du melder ifra til oss at nøkkelbrikken er borte slik at den kan sperres. Hvis uvedkommende tar seg inn i klatrehallen og bruker den, kan de skade seg alvorlig. Etter brikken er sperret vil det bli produsert en ny nøkkel til deg.

Blir min aktivitet i hallen logget?

Ja. Bruk av nøkkelbrikke og PIN-kode for inn og utgang registreres. Det er Ørland Sparebank Arena og Ørland kommun som står for dette og kan ikke regleres av Ørland Klatreklubb.