Kursoversikt

For å melde deg på klubbens utbud av kurs må du skape en profil på MinIdrett. Du velger kurs i oversikten og følger instruksjonerne. Når du meldt deg på og betalt kursavgift vil du få en mail. Informasjon om selve kurset vil du motta fra klubben noen dager før kursdato. Det er viktigt at du oppgir gyldig mail adresse og telefon nummer ved påmelding da infomasjon om kurset blir sent via email. Dette gjelder spesiellt for forelder til minderårige (13-18år), da foresatte har ansvaret for å lese kurs informasjonen og eventuelle meldinger som gis. Hvis du av noen anledning har en profil på MinIdrett fra før av må du sjekke at profilen inneholder aktuell og oppdatert kontaktinformasjon.

Observere at klubben ikke gir support på MinIdrett.no då det er et eksternt system som driftes av Norges idrettsforbunn. Men du finner en god brukerveiledning her og du kan ta kontakt med deres support hvis du har problem med portalen.

Noen opplever problem med iOS/Apple enheter. Hvis du har lignende problem anbefaler vi at du leser brukerveiledningen og prøver melde deg på fra en annen enhet f.eks en PC med Chrome nettleser. Bruk av ad-blockers og plugins som blokkerer cookies er og kjente problem. Steng av slike løsninger eller hvitliste MinIdrett.no hvis du opplever problem med portalen før du tar kontakt med support.