Kursoversikt

"Grunnkurs - klatring Inne" vil bli arrangert 9. og 11. oktober.

Årets siste "Inne til ute" kurs vil bli arrengert helgen 14. og 15. oktober.

For å melde deg på klubbens utbud av kurs må du skape en profil på MinIdrett. Du velger kurs i oversikten og følger instruksjonerne. Når du meldt deg på og betalt kursavgiften vil du få en mail sent til oppgitt mailadresse. Informasjon om selve selve kurset vil du motta noen dager før kursdato. Det er derfor viktigt at du oppgir en gyldig mailadresse og telefon nummer ved påmelding da infomasjon om kurset blir sent via email. Dette gjelder spesiellt for forelder til minderårige (13-18år), da foresatte har ansvaret for å lese kurs informasjonen og eventuelle meldinger som gis i forkant av kurs. Hvis du av noen anledning har en profil på MinIdrett fra før av, må du sjekke at profilen inneholder aktuell og oppdatert kontaktinformasjon, mailadresse og telefonnummer.

Observere at klubben ikke gir support på MinIdrett.no då det er et eksternt system som driftes av Norges idrettsforbunn. Du finner dog en god brukerveiledning her og du kan ta kontakt med deres support hvis du har problem med portalen.

Tips og vanlige feilårsaker: Noen opplever problem med iOS/Apple enheter og/eller Safari nettleser. Hvis du har lignende problem anbefaler vi at du leser brukerveiledningen og prøver melde deg på fra en annen enhet, f.eks en PC eller med en annan nettleser f.eks Chrome eller Firefox. Bruk av ad-blockers og plugins som blokkerer cookies er kjent for å orsake problem. Steng av slike løsninger temporært eller hvitliste MinIdrett.no hvis du opplever problem med portalen før du tar kontakt med supporten.