Kamberget


Klatring er en risikoaktivitet som du utøver helt på eget ansvar.
Du har selv det fulle ansvar for din aktivitet og at du har nødvendige kunnskaper og ferdigheter for å klatre på en sikker måte.

kamberget

Kamberget ligger i ved Verrafjorden, altså over fjorden fra i retning sør-vest fra Ørland. Kamberget er en utrolig vakker granittvegg med fler klatreruter. Her er det mulig også mulig å komme til med båt, men også bil. Denne idylliske plassen får sol stort sett hele døgnet og er en utrolig fin plass å tilbringe dagen på for klatring og hygge. Det er enkelt å ta særdeles gode klatrebilder i dette klatrefeltet.

Klatrefeltet har over 30 kjente klatreruter fra vanskelighetsgrad 4- og oppover. De fleste rutene ligger på rundt vanskelighetsgrad 5, med god variasjon mellom boltede ruter og naturlig sikrede ruter. Ruter som krever naturlig sikring er i flertall. Det er også mulig å klatre flertauslengder her.

Om du ikke er redd for å bli våt kan du kombinere buldring og svømming. Buldre bortover veggen som ligger over vannet, og hvis du glipper taket detter du i vannet.